Velkommen til mai.dk

Her viser jeg lidt af de ting, jeg har klippet, klistret og sat til salg til fordel for velgørende formål ❤️

Kort

Long time, no see!

Nøj, det er godt nok længe siden, jeg har lagt noget her på siden.. time flies, when you are having fun, og det har jeg heldigvis for det meste ;o)

Jeg har lavet mange kort og mærkater siden sidst – bl.a. er jeg på Pinterest snublet over et kort (med en die fra Simon Says Stamp: Brilliant Gifts), som jeg synes er helt fantastisk – så nu har jeg lavet min egen “danske” version..

De fleste af de kort, jeg viser nedenfor, er solgt, men jeg laver løbende flere, som du kan finde her smiley

Jeg sælger kortene til fordel for et velgørende formål efter dit valg, fx Dyrenes Beskyttelse, Pindsvinevennerne, Folkekirkens Nødhjælp eller noget helt fjerde. Hvert kort inkl. kuvert koster 20,- + evt porto, og hele beløbet (bortset fra porto) går videre til det velgørende formål.


Derudover har jeg også fået lavet lidt andre designs, fx: