Velkommen til mai.dk

Her viser jeg lidt af de ting, jeg har klippet, klistret og sat til salg til fordel for velgørende formål ❤️

Andet Mærkater

Et par nye modeller :o)

Ak, det er ikke nemt at være kreativ.. der kommer konstant nye værktøjer og ting og sager, som jeg bare MÅ eje, og jeg snubler til stadighed over det ene mere fantastisk mærke end det andet inden for “branchen” smiley
Fx har jeg på det seneste anskaffet mig nogle nye Taylored Expression dies, der laver de fineste snemænd-, pingviner- og rensdyr-tags. Indtil videre har jeg kun fået testet de sidste to, men hvor er de bare søde!

Så skulle du lige stå og mangle sådan et par fine mærkater til at sætte på julegaverne, kan de købes her – så har du samtidig mulighed for at støtte et velgørende formål efter eget valg smiley

Jeg har også fået gang i nogle andre Taylored Expressions dies, som ellers bare har ligget og gemt sig i bunken af sjove ting, som jeg ikke kan leve uden. Rensdyrposer og julemandsposer er det blevet til – og hvem kan ikke lige bruge sådan en fin lille pose til en hyggelig lille gave (gavekort, penge, diamanter, chokolade, to æsker Läkerol eller andet godt) smiley

Poserne finder du her.