Velkommen til mai.dk

Her viser jeg lidt af de ting, jeg har klippet, klistret og sat til salg til fordel for velgørende formål ❤️

Mærkater

Opsummering på 2015 og nyt i 2016

Hov – havde en stor plan om lige at slutte 2015 med en lille hilsen, men så gik tiden, og nu er der allerede snart gået 1/12 af 2016?!

Nå, sådan kan det gå – men for lige at opsummere, så blev 2015 et fint år for min lille velgørenhedsbiks – i alt solgte jeg kort, mærkater m.v. for næsten 8.000 kr. Pengene er gået til en lang række velgørende formål, bl.a. Inges Kattehjem, Læger uden grænser, Mødrehjælpen, Pindsvinevennerne og mange flere. Tusinde tak til de mange gavmilde kunder, der har gjort det muligt!

Jeg håber at slå “rekorden” i 2016, men det kræver vist, jeg bliver lidt mere produktiv ;o) Her lidt af de ting, jeg indtil videre har fået klippet og klistret i 2016:

Lille gavemærkat med pindsvinet fra Marianne Dies, som virkelig er kommet “i sving” :o)

Fastelavn nærmer sig – måske tid til en mærkat med en fin kattekonge fra Marianne Dies?

Sød Marianne Dies elefant med hjerte – lige til en Valentines Day-gave ;o)

Se, hvad jeg har til salg lige nu på min side på Facebook.