Velkommen til mai.dk

Her viser jeg lidt af de ting, jeg har klippet, klistret og sat til salg til fordel for velgørende formål ❤️

Mærkater

To the Moon…

Jeg er i øjeblikket travlt optaget af at lave mærkater til kommende loppemarkeder og julemarkeder (yup, det er aldrig for tidligt at tænke på jul, fandt jeg ud af sidste år ;o)) for et par forskellige velgørende formål, så der kommer desværre ikke så meget nyt på min Facebook-side pt.

MEN – selvfølgelig skal der også være tid til at “lege”, så i går fik jeg testet min nye die fra Taylored Expressions: Sky High – Rocket. Jeg synes selv, den er vældig fin, så jeg fik lavet et par stykker, som nu ligger til salg på Facebook :o) Baggrundspapirerne er købt på vores tur til New York sidste år, så de har selvfølgelig (også ;o)) en helt speciel plads i mit hjerte :oD