Velkommen til mai.dk

Her viser jeg lidt af de ting, jeg har klippet, klistret og sat til salg til fordel for velgørende formål ❤️

Mærkater

Er det allerede blevet jul?!

OK, ikke helt endnu, men da jeg har lovet at sende mærkater til fem forskellige steder til julemarkeder m.v., så er det langt op over med at gå i gang med at producere, så det sprøjter (I wish!) ;o)

Har allerede prøvet et par nye ting af, som jeg er helt godt tilfreds med, herunder ny snemand fra Marianne >>


og


Har også haft en julekrans-die fra Echo Park i sving >>


og


Mere følger, efterhånden som vi kommer tættere på december :o)

De mærkater, jeg laver til mig selv, kan beundres og købes her.

Derudover sender jeg i år mærkater (og kort, regner jeg med) til hhv. Inges Kattehjem i Næstved, Dansk Dyreværn Århus, Kattehjælpen Aabenraa, Svendborgs Kattevenner og Sara og Geparderne, så kommer du forbi der, har du mulighed for at se og købe “mine” mærkater live :oD Jeg håber, jeg når at lave rigtig mange – og at du vil købe rigtig mange og dermed støtte de forskellige formål :o)