Velkommen til mai.dk

Her viser jeg lidt af de ting, jeg har klippet, klistret og sat til salg til fordel for velgørende formål ❤️

Kort

Velkommen 2017

Så skriver vi allerede 2017 (og har allerede gjort det i mere end en uges tid?!). Vildt, som tiden flyver!

2016 var et travlt år hos mig – flere end 2.000 kort og mærkater blev det til i alt (x min. 1/2 times “arbejdstid” per ting.. ), men det var så også lige i overkanten. Så i år trapper jeg lidt ned igen og tager mig bl.a. lidt mere tid til at prøve nogle af alle mine nye ting – og jeg er allerede i fuld gang :o) Har fx i denne uge taget en af mine seneste ugleindkøb i brug >>

Den er da sød, eller?

Ellers.. tjah, håber 2017 vil bringe meget glæde og hyggelige timer hos alle “læsere” og mig selv :oD Så.. godt nytår og velkommen til 2017 :oD