Velkommen til mai.dk

Her viser jeg lidt af de ting, jeg har klippet, klistret og sat til salg til fordel for velgørende formål ❤️

Andet

Velkommen 2018

Så susede 2017 lige forbi.. kan kun give Dronning Margrethe ret i, at jo ældre man bliver, jo hurtigere går tiden!

Mit 2017 har været sådan lidt op og ned samtidig med, jeg har skiftet job, har haft en dejlig lang sommerferie m.v., så jeg har ikke været så produktiv på klippe- og klistrefronten, som jeg var i 2016 (og som jeg også havde “planlagt”, da 2016 blev lidt for stresset på hobbyfronten?!). Men det går nok :o) Ca. 420 kort og 575 mærkater blev det til, og det er trods alt også en sjat :o) Pengene for mit salg af kort og mærkater gik i 2017 bl.a. til Sara og Geparderne, Inges Kattehjem, Hammerslag (gruppe på FB, der støtter bl.a. gadehunde), Tøstrup Kattehjem og Kræftens Bekæmpelse. Det er en stor fornøjelse for mig at kunne støtte disse og mange andre velgørende formål og samtidig hygge mig med min hobby, så endnu en gang tak til alle mine søde “kunder”, som gør dette muligt!

Jeg håber, 2018 for alle bliver et godt og lykkebringende år, og så vil jeg gøre mig lidt mere umage med at huske at opdatere denne side :o)

Mange kærlige hilsner
Mai Britt