Velkommen til mai.dk

Her viser jeg lidt af de ting, jeg har klippet, klistret og sat til salg til fordel for velgørende formål ❤️

Kort Mærkater

Papiroprydning af en slags…

Som jeg vist har nævnt en gang eller to, har jeg gennem årene fået skrabet et ganske velvoksent lager af (bl.a.) papir til mig, så i dag besluttede jeg mig for virkelig at gøre et ordentligt indhug i lagret 🎉🥳

Så fandt et fint, dobbeltsidet 12×12” ark frem, som nu er blevet til fire kort og tre mærkater – og med kortbaser, pynt og den slags, fik jeg brugt mindst fem ark papir, yay, så nu har jeg nok kun 4.999.995 ark tilbage (‘ish) 🥳😂

Kortene er lavet med min højt elskede Die-Namics Blueprint die, og de er pyntet med dyr fra hhv. C.C. Designs og Marianne Design dies. Mærkaterne er fra Simple and basic og dyrene er de samme som på kortene ❤️