Velkommen til mai.dk

Her viser jeg lidt af de ting, jeg har klippet, klistret og sat til salg til fordel for velgørende formål ❤️

Kort Mærkater

Restekort og -mærkater

Som alle andre scrappere har jeg i årenes løb fået samlet mig en gevaldig bunke med papirrester. Jeg har set mange, der fx kun gemmer stykker, der er mere end 10×10 cm osv., men sådan er jeg ikke – jeg gemmer stort set ALT, også sjove kuverter, indpakningspapir m.v., hvis jeg synes, det kan bruges, så jeg har efterhånden rigtig mange 😇

Så.. da vi rykkede ud af vores lejlighed (den er ved at blive renoveret fra A-Z) for snart seks, syv måneder siden, besluttede jeg at tage alle mine rester med mig (fremfor at sende dem til opmagasinering), for så kunne jeg lige, i de to uger (host host) vi ville være ude, få lavet lidt med dem. Ha, ha.. Ha..

Anyways; forleden besluttede jeg, at nu skulle der ske noget (mere – har jo faktisk allerede lavet nogle af mine kort med gavepakker, og det er også en fin måde at bruge små rester på) på den front, så med min nye Mama Elephant die til at lave strimler i forskellige bredder i hånden, gik jeg i gang – og jeg er faktisk helt godt tilfreds med resultatet 😀

Her min første hhv. kort- og mærkat-base >>

Og her de færdige resultater, hvor jeg igen har brugt den fine kat fra C.C. Designs til at pynte med 😀

Jeg tvivler dog lidt på, at jeg får brugt alle mine rester sådan lige med det samme (også fordi jeg jo genererer rester hele tiden), men vi må se – man skal jo også være lidt optimistisk 😂