Velkommen til mai.dk

Her viser jeg lidt af de ting, jeg har klippet, klistret og sat til salg til fordel for velgørende formål ❤️

Kort

Nye tiltag

Jeg har de sidste par dage lavet to “pakker” med kort, som jeg udlodder i lotterier i et par forskellige Facebook-grupper. Så nu er jeg meget spændt på, om mit tiltag overhovedet virker, og om nogen vil være med 😱 Formålet er simpelt: At samle penge ind til en af de mange ildsjæle, der tager sig af gadehunde og -katte i Bosnien. Det er simpelthen hjerteskærende at se, hvilke kummerlige forhold mange dyr, også i Danmark, lever under, ak!

Hvis du vil være med, så er denne pakke med kort på spil i gruppen Hammerslag >>

Og denne kortpakke kan vindes i gruppen Support for Donna and her rescued dogs >>

Så nu venter jeg spændt på at se, om dette initiativ giver pote 😂