Velkommen til mai.dk

Her viser jeg lidt af de ting, jeg har klippet, klistret og sat til salg til fordel for velgørende formål ❤️

Kort

Winnie Chic og Miss Winnie

For snart længe siden forelskede jeg mig i de fine Winnie-dies fra Polkadoodles, så de blev selvfølgelig indkøbt med det fluks (før Brexit 😂). Men som det er gået så mange gange før, så har jeg holdt mig til at kigge på dem og synes, de er fine, men NU er der sket det vilde, at jeg rent faktisk har lavet to kort! Jeps, miraklernes tid er ikke forbi 🤪 Og de er blevet ganske søde, synes jeg selv ❤️ Jeg er stadig lidt muggen over ikke at have kunnet finde Winnie Ballerina, men måske jeg bare skulle være glad for de to, jeg har (for det ser ud til, de så småt er helt udgået 😱) og så bare se at få dem i brug!

PS Har faktisk selv stemplet de små “prikker” på tørklæderne efter bedste evne med et gammelt stempel, jeg vist heller aldrig har gået brugt før, så det er helt vildt 🤣