Velkommen til mai.dk

Her viser jeg lidt af de ting, jeg har klippet, klistret og sat til salg til fordel for velgørende formål ❤️

Andet

Jeg har flottet mig!

En af de ting i mit “hobbyliv”, jeg bruger mest, er min Big Shot – og det ses tydeligt på mine skæreplader. I og med jeg hele tiden håber på, vi snart kommer retur i vores lejlighed, og jeg dermed kan pakke mine flyttekasser ud, hvor der gemmer sig mindst en ny skæreplade, har jeg udskudt indkøbet af en ny efterhånden meget længe.. og det kan ses og mærkes 😱

Efter en speciel træls aften forleden, hvor mange dies skulle gennem maskinen flere gange, og det generelt var næsten umuligt at mase min sandwich gennem maskinen, tog jeg konsekvensen – og nu er mine nye plader ankommet, yay 🥳 I pakken var også lidt papir til ansigter på julemænd og gnomer, og sørme om ikke også et par juledies lige sneg sig med (savner mit lager af ting helt vildt efterhånden, men gider jo ikke købe de samme dies, som jeg har i forvejen + jeg har egentlig købestop, fordi jeg har så virkelig mange ting i forvejen 😝). Så nu er årets julekort muligvis reddet 🥳

Nu glæder jeg mig til i aften, hvor der forhåbentlig bliver tid og overskud til at skære lidt ud med mine fine nye plader ❤️