Velkommen til mai.dk

Her viser jeg lidt af de ting, jeg har klippet, klistret og sat til salg til fordel for velgørende formål ❤️

Mærkater Poser

Gaveposer med fyld

Her de sidste par dage har jeg brugt mine aftener på at lave små gaveposer med tilhørende gavemærkater til hhv. en veninde med to beagler (som del af hendes fødselsdagsgave), til min kontaktsygeplejerske på Riget fordi jeg lavede totalt rod i hendes kalender i forrige uge, da jeg var 1/2 time forsinket til min behandling 😢 og til et vennepar, som min mand skal overnatte hos i nat. Er meget tilfreds med resultaterne, så håber også modtagerne bliver glade 😀

Posen er fra Mama Elephant (og den eneste, jeg har med mig i “eksil”), tags på poserne er fra Die-namics og selve de tags, dyrene sidder på, er fra Simple and basic. Dyrene er “som sædvanlig” fra Marianne Dies ❤️