Velkommen til mai.dk

Her viser jeg lidt af de ting, jeg har klippet, klistret og sat til salg til fordel for velgørende formål ❤️

Kort Mærkater

Oops.. og noget om bashkets

Jeg ved simplethen ikke, hvad der sker, men jeg glemmer at opdatere min blog her på mai.dk, selvom jeg egentlig er forholdsvis flittig til at opdatere på Instragram (og selvfølgelig også med at klippe og klistre i det hele taget :oD). Oh well.. ingen er nok døde af ikke at læse mine opdateringer, men nu hvor jeg alligevel er her, så vil jeg til inspiration fortælle lidt om min seneste dille: Bashkets :oD

Jeg læste første gang om bashkets i en gruppe, jeg følger på Facebook, hvor jeanielingiune introducerede os til konceptet, og jeg er allerede fan. Du kan se hendes introvideo til konceptet på Youtube.

Kort fortalt går konceptet ud på, at man samler en bunke af de ting, man ikke rigtig får brugt/gerne vil have brugt i en kurv (basket) – fx små pynteting, bånd, udskårne motiver osv., og når året så er slut, så skulle kurven gerne være tom – og hvis ikke, så ryger tingene videre til fx genbrug. Jeg har dog valgt at ændre lidt i konceptet, så jeg har besluttet mig for at lave en måneds-bashket, hvor jeg putter ting i til måske 10 kort og 20 mærkater eller noget i den stil. Det skal være overkommeligt, så jeg også kan lave andet i den måned end lige med det, der ligger i kurven. Jeg har kastet mig ud i det her fra februar, hvor kurven kom til at indeholde:

  • 4-5 ark fra min fine SEI-blok (som jeg gerne vil have brugt op “på sigt”)
  • 10 sæt med kort og kuverter i europæisk format (som jeg aldrig bruger, men har mange af, fordi de fleste af mine dies er i amerikansk format..)
  • 1 pakke med 3D dots med cirkler (2 ark)
  • 1 pakke med små limstykker/photo corners
  • 1 flaske Stickles
  • 1 bundt rød snor
  • 1 stump rød/orange snor
  • Pose med store orange rhinsten (jeg bruger som regel max 5 mm i diameter)
  • Pose med blandede røde rhinsten

Og så har det ellers bare været at gå i gang!

Jeg er ganske tilfreds med resultatet indtil videre; papiret er brugt, kort og kuverter er brugt, pakken med limstykker er brugt, jeg har brugt ca. ½-delen af Stickles, ½-delen af 3D dots, ½-delen af den røde snor, mere end ½-delen af de røde rhinsten og næsten alle orange, så jeg sætter lige en slutspurt ind her til sidst ;o)

Nogle af de ting, jeg har fået lavet med ting fra min bashket (og andet) >>

PS Jeg har faktisk også valgt at lave en ikke-hobby-relateret “fiktiv bashket” (altså tingene står, hvor de plejer, de er ikke samlet i en kurv) med fx to bøger, jeg har haft liggende i 100 år uden at læse, to puslespil, jeg gerne vil have lagt, et glas honning der har stået og gloet længe, to ansigtscremer, jeg ikke kan tåle i ansigtet (og som jeg nu bruger til fodmassage) og et par andre ting. Igen, det skal være realistisk at få tingene brugt op i løbet af måneden, så jeg ikke på forhånd har en fiasko i mine hænder, og heldigvis går det indtil videre faktisk også helt OK med at få brugt tingene “i” denne bashket :oD